Klik på elementerne i billedet for at se mere.
Hals
Anvendes som:
Kogt
Braisseret
Hakket kød
Halskam
Anvendes som:
Kogte og braisserede retter
Hakket kød
Bov
Anvendes som:
Kogt
Braisseret til diverse retter - fx frikassé
Skank
Anvendes til:
Kogte og braisserede retter
Fond
Kamstykke
Med fedtkant og ben:
Helstegt kalvekam
Kalvekoteletter
Helt afpudset uden ben:
Helstegt kalvefilet
Kalvefilet som styksteg
Nyresteg
Anvendes:
Helstegt
Kalvefilet
Mørbrad
Anvendes:
Helstegt
Medallions
Noisetter
Grenadin
Bryst
Anvendes:
Kogte og braisserede retter
Slag
Anvendes som:
Kalverullepølse
Kogte og braisserede retter
Inderlår (fricandeau)
Anvendelse:
Helstegt
Styksteg - fx schnitzel
Yderlår eller fladsteg
Anvendes:
Helstegt
Sprængt
Kogt
Klump
Anvendelse:
Sprængt
Kogt
Helstegt
- i diverse retter - fx flødegullasch
Lårtunge
Anvendes:
Sprængt til smørrebrøde
Hale
Anvendes i:
Diverse retter
Kølle