Klik på elementerne i billedet for at se mere.
Mellemskært
Anvendelse:
- Suppe
- Hakket kød
- Kogte og braisserede retter - fx hvid lobescoves, gullasch og bankekød
Tykkam
- Kogte og braisserede retter.
Bov
- Kogte og braisserede retter.
Bov
- Kogte og braisserede retter.
Bov
- Kogte og braisserede retter.
Forskank
- Suppe
- Kogte og braisserede retter
Højreb
Med fedtkant og ben:
- Helstegt oksehøjreb
- Côte de boeuf
Helt afpudset uden ben:
Tyndsteg
Med fedtkant og ben:
- Helstegt tyndsteg
- T-bone steak (med mørbrad)
- Porterhousesteak (med mørbrad)
Med fedtkant uden ben:
- Helstegt tyndstegsfilet
- Entrecôte
Mørbrad
Anvendes:Helstegt
- Chateaubriand
- Tournedos
- Filet mignon
- Boef sauté stroganoff
Hale
- Suppe
- Kogte og braisserede retter
Yderlår
- Helstegt
- Kogte og braisserede retter
Klump
Inderlår
- Helstegt
- Tatar
- Kogte og braisserede retter
Slag
- Suppe
- Kogte og braisserede retter